Novosti

16.05.2014.

Povratak Jazmine Sullivan Jazmine Sullivan
foto: Youtube screenshot
Povratak Jazmine Sullivan

Dok se u poslednje vreme zvučna imena poput Mariah Carey muče sa povratkom na muzičku scenu u velikom stilu, rnb/jazz pevačica Jazmine Sullivan nema tih problema.

Pevačicu, poznatu po hitu ,,Bust your windows" ( koja je istovremeno oduševila ženski pol i učinila da ženska osveta zvuči zabavno), publika je dočekala raširenih ruku: njen nedavni nastup u jednom londonskom klubu je i pored trogodišnje pauze bio rasprodat!

Tokom svog muzičkog odsustvovanja nastavila je da piše za kolege Mary J. Blige, Monicu i Kendrick Lamara, ali je njena pevačka karijera bila po strani. Nakon toga što je pokazala svojim briljantnim nastupom da pauze kao da nije ni bilo, Jazmine je rešila da isto uradi sa novim pesmama.

Publiku je obradovala prvim singlom ,,Dumb" koji je uradila u saradnji sa repreom Meek Millom, a koji najavljuje njen treći album, ,,Reality show". Prepoznatljiv zvuk, kao i zvučan tekst je oduvek ono što opisuje pevačicu, a što je prisutno i sada. Da li je ,,Dumb" dovoljno snažan i upečatljiv za povratak na scenu ili ne, poslušajte u nastavku i odlučite sami!

Ostavi
komentar

Povezano