Novosti

01.03.2018.

Post Malone i Ty Dolla $ign na pesmi
foto: Youtube screenshot
Post Malone i Ty Dolla $ign na pesmi

Psycho

Prošlu godinu obeležio je pesmom rockstar, a nakon nekoliko pokušaja izbacuje još jednu po kojoj ćemo možda pamtiti 2018. Post Malone, svakako, oblikuje se u jednog od najdistinktivnijih izvođača današnjice. 
 
Kada je 2015. godine stigao na muzičku scenu, Post Malone već je bio vrlo upečatljiv. Razlikujući se po mnogo čemu od ostalih repera, muzičke idole su mu predstavljali Bob Dylan i Green Day. Ubrzo nakon njegovog stupanja na hip-hop scenu, Post Malone objavljuje pesmu White Iverson, u kojoj se pominje jedan od najboljih bivših NBA igrača – Allen Iverson. Pesma je doživela veliki uspeh, smestivši se na #14 Billboard Hot 100 liste, a već sledeći singl Congratulations na kom gostuje Quavo iz Migosa se popeo do Top 10 iste liste. 
 
Pesma Psycho predstavlja treći singl koji će se naći na njegovom albumu Beerbongs & Bentleys. Uz objavljivanje nove pesme Post Malone je najavio i novu turneju, na kojoj će ga pratiti poznati američki reper 21 Savage.
 
Novi singl Psycho, srpskoj publici je dostupan u digitalnom obliku putem Deezer i Google Play digitalnih servisa na ovom linku
 
Ostavi
komentar

Povezano