Novosti

12.03.2014.

Poslušajte tizer za novi singl Calivna Harrisa Calvin Harris
foto: Menart PR Photo
Poslušajte tizer za novi singl Calivna Harrisa

Par sekundi koje obećavaju

Multitalnetovani momak iz Škotske, Calvin Harris, je juče na Instagramu izbacio kratak video u kome je predstavio deo svoje nove pesme koju je nazvao „Summer“!

Niko nema pojma kada će novo Harris-ovo izdanje biti objavljeno, ali izbacivanjem ovog snimka Calvin je potvrdio da se nešto novo „kuva“ u njegovom studiju!

Da podsetimo, Harris je do sada izbacio tri studijska albuma – „I Created Disco“, „Ready For The Weekend“ i „18 Months“, a sarađivao je sa brojnim zvezdama poput Kylie, Sophie Ellis Bextor, Dizzee Rascal-a, Cheryl Cole i naravno Rihannom, sa kojom se saradnja višestruko isplatila, jer je numera „We Found Love“ postala planetarni hit, prodavši se samo u Britaniji u preko milion primeraka!

Interesantno je to što je Calvin postavio novi rekord, jer je čovek koji ima najviše hitova u prvih deset mesta britanske Uk Singles Chart sa jednog albuma, čime je potisnuo dotadašnjeg rekordera Michael-a Jackson-a! Takođe, proglašen je za najplaćenijeg DJ-a u 2013. godini, inkasirajući oko 46 miliona dolara!

Poslušajte deo nove pesme klikom OVDE.

Ostavi
komentar

Povezano