Novosti

17.12.2014.

Poslušajte novi album Nicki Minaj "The Pinkprint" Nicki Minaj, detalj sa omota albuma
foto: www.universalmusic.rs
Poslušajte novi album Nicki Minaj "The Pinkprint"

Hip hop kraljica okupila neka od najčuvenijih imena svetske scene

“The Pinkprint“je treći studijski album za Nicki Minaj koja je u prethodnih par godina nekoliko puta potvrdila svoj zasluženi tron hip hop princeze (... ako ne i kraljice). Na ovom albumu Nicki se vraća svojim hip-hop korenima koje je na kratko stavila u drugi plan na prethodnom albumu „Pink Friday: Roman Reloaded“ iz 2012. na kojem su, po rečima mnogih, preovladavale pop melodije.

Album je najavljen singlovima „Pills N Potions“ i „Anaconda“ – pesma koja je (malo je reći) srušila svet u rekordnom roku – tako na primer je “Anaconda“ najbolje plasirani singl Nicki Minaj do sada na Billboard hot 100 plejlisti.

U petak 12.12. je u Srbiji digitalno objavljen „The Pinkprint“ i za kratko vreme postao jedan od najslušanijih albuma na digitalnoj streaming platformi Deezer. Na ovom albumu Nicki Minaj je oko sebe okupila neke od najboljih imena svetske muzičke scene iz svih žanrova, pa se na albumu pored Nickinih vokala mogu čuti i Ariana Grande, Beyoncé, Jessie Ware, Drake, Lil Wayne, Chris Brown, Jeremih Official, Skylar Grey ali i mnogi drugi...

Uživajte!

Ostavi
komentar

Povezano