Novosti

01.04.2015.

Poslušajte najnoviji singl Rundek Cargo Tria "Don Juan" Rundek Cargo Trio
Poslušajte najnoviji singl Rundek Cargo Tria "Don Juan"

Rundek Cargo Trio objavio je danas novi singl "Don Juan" kao najavu novog albuma "Mostovi", koji izlazi u maju.

"Pjesma 'Don Juan' nastala je kao song za istoimenu plesnu predstavu i bavi se onim strastvenim i tajanstvenim što povezujemo s tim mitskim zavodnikom iz Sevilje, a doživjeli smo i doživjele u vlastitom iskustvu", objašnjava Darko Rundek.

Pesmu "Don Juan" kao i ostatak novog albuma Darko, multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić i violinistkinja Isabel Catala snimili su u svom studiju na ostrvu Braču. Duboku simboliku "Mostova" Duco, Isabel i Darko otkriće nam u potpunosti za nekoliko nedelja kad bude objavljen album u Hrvatskoj za Menart, a u Srbiji za Long Play.

Na albumu "Mostovi" naći će se i prvi singl iz oktobra 2013. godine "Midnight Calypso", koji je Rundek Cargo Trio već nebrojeno puta zasvirao pred publikom, i koji savršeno odgovara prvim zvucima proleća i leta. Prethodni, prvi album Rudnek Cargo Trija bio je "Plavi avion" (2010).

Rundek Cargo Trio nakon objave singla "Don Juan" završava rad na albumu "Mostovi" kog će promovisati na koncertima u regionu. Uskoro ćemo objaviti detalje beogradskih koncerata!

Ostavi
komentar

Povezano