Novosti

07.10.2013.

Poslušajte najnoviji singl Jennifer Hudson Jennifer Hudson
foto: Menart PR Photo
Poslušajte najnoviji singl Jennifer Hudson

Saradnja sa proverenom ekipom: Pharrell & T.I.

Preslatka devojka vrhunskog glasa i jednako dobra glumica, Jennifer Hudson, obradovala nas je ovih dana, prilično iznenada i bez mnogo pompe, novom pesmom koja nosi nazov „I Can’t Describe“ a koju je uradila u saradnji sa Pharrellom i T.I.-em.

Pesma je srednje brzine ali izuzetno prijatnog zvuka, ne ističe, kao što smo naveli, njen savršen glas u prvi plan, već se radi pre o onome što zovemo „pozadinska“ stvar. Odlična za klub ali i za radio i sve bolja što je više slušate.

Ukoliko znate da je upravo Pharrell glavni krivac za mega hitove Robina Thicke-a „Blurred Lines“ i „Get Lucky“ Daft Punka, jasno vam je da Jennifer zna šta radi kao i da su joj namere preozboljne. U vezi ove saradnje Hudson je izjavila da je Pharrell jedan od najtalentovanijih muzičara danešnjice te da je ponosna na pesmu koju su zajednički uradili.

Kako saznajemo, ova pesma najavljuje njen treći studijski album koji bi trebao da se pojavi tokom predstojeće zime. Njen poslednji, i još uvek aktuelan, album „I Remember Me“ izašao je 2011. godine tako da je krajnje vreme za nešto novo.

Jedva čekamo!

Ostavi
komentar

Povezano