Novosti

22.11.2012.

Poslušajte debi singl benda ZEBRA DOTS Zebra Dots
foto: www.universalmusic.rs
Poslušajte debi singl benda ZEBRA DOTS

Moderan POP kakav još niste čuli

Priča o bendu Zebra Dots počela je 2010. godine, susretom internacionalno priznatog beat mastera Kooladea i bubnjara Ive Rimca. Ubrzo njihova strast prema muzici i zajedničke ideje i vizije dovode do stvaranja benda u kom su danas pored dvojice pomenutih i Saša Danilov - vokal, Andraž Mazi - gitara, Erik Marenče - klavijature i Jernej Kržič - bas gitara.

Bend uspešno kombinuje jazz, hip hop, funk, electro, soul i pop, a njihov zvuk je originalan, izuzetno moderan i savršeno prijatan. Njihov izuzetan kvalitet i jedinstvenost prepoznali su i ljudi iz čuvene internacionalne muzičke kuće Universal Music koja ujedinjuje zvezde kao što su Lady Gaga, Madonna, Rihanna, The Killers, Gotye, Sting i mnoge druge mega zvezde. Ugovor sa Universal Music ujedno je i garancija bendu da će se njihov zvuk čuti šrom sveta, što je složićete se, za umetnike iz regiona prilika koja se teško i retko dobija.

Njihov debi singl Walking on a chance izašao je 5. oktobra i najavljuje istoimeni album koji očekujemo u petak 23. novembra. Jedva čekamo!

Ostavi
komentar

Povezano