Novosti

13.08.2018.

Pored albuma Queen, dobili smo i duet sa Nasom od Nicki Minaj
foto: Youtube screenshot
Pored albuma Queen, dobili smo i duet sa Nasom od Nicki Minaj

Pesma zbog koje je odlagan datum objave

Često izbegavamo da pričamo o velikim albumumima, posebno odmah po njihovom izlasku, kada su očekivanja prevelika, skoro veća od fabrikovanog hajpa. 
 
Album Queen je tu već nekoliko dana, neke pesme su se izdvojile, sluša se po svetu i ljudi ga kude, kao što to inače biva. Naravno da je i nama zanimljiva Barbie Dreams, ali nam je Majesty prehisterična, a album ukupno deluje kao da je izgrađen na nedovoljno jakoj ideji. Zvuči nam kao predugi intervju, nepotrebna ispovest o stvarima koje već znamo. Produkcijski nije inventivan, teško je poistovetiti se sa njim i ne poziva na ponovno slušanje. Moguće je da će marketing mašina uspeti da nam ga poturi dovoljno puta, te da još neka pesma uđe u uši, ali verujemo i da je možda trebalo da puste fanove da prosude o tome da li je ovo najbolji ženski hip hop album ikada, te vrhunac karijere Nicki Minaj. Bombastične najave su ovoga puta izgleda bile kontraproduktivne. 
 
Ukoliko vas interesuje više o Nicki nego što nam je dala na albumu Queen, evo i dueta sa bivšim dečkom. Na pesmi koju je producirao Funkmaster Flex, uz semplovanu Tracey Chapman, repuju Nicki i Nas. Reč je o pesmi zbog koje je odlagana objava albuma, pa se na kraju, zbog neraščišćenih prava, nije ni našla na njemu. 
 
Poslušajte Sorry, para koji je nakon osam meseci zabavljanja, raskinuo prošlog januara. 
 
 
Ostavi
komentar