Novosti

29.11.2017.

Pokajnik James Arthur se vratio na scenu X Factora novim singlom
foto: Youtube screenshot
Pokajnik James Arthur se vratio na scenu X Factora novim singlom

Naked

James Arthur uspešnu povratničku godinu kruniše novim singlom. On stiže nakon problema koje je imao i gubljenja ugovora sa izdavačkom kućom Simona Cowella. Sony ga je primio nakon što se pokajao, a onda je briljirao singlom Say You Won't Let Go. Usledio je album Back From The Edge, a uspešna turneja, pa i promotivni singl koji je predstavljen u šou gde je njegova karijera i započeta - The X Factor. 
 
Na pesmi je radio neizbežni Max Martin, ali je sarađivao i sa producentima Savanom Kotechaom i Johanom Carlssonom
 
Govoreći o novom singlu Naked, James je izjavio: 
“Četiri uvodna akorda su ključni, mislim. Onda dolazi krešendo, veliki finale kroz refren, ali nema preterivanja, sve ostaje verno tim početnim akordima."
 
U novom singlu ima elemenata gospela, koji je postao nova strast ovog umetnika nakon što je odgledao dokumentarac o Džordžu Majklu.
 
Izlazak singla Naked poklapa se sa turnejom po arenama Ujedinjenog kraljevstva koja obuhvata 11 datuma. Nakon ove kraće turneje, James Artur nastavlja rad na budućem, trećem solo albumu, koji će izaći sledeće godine. 
 
Pobednik X Factora 2012. godine premijerno je izveo svoj novi singl Naked prošlog vikenda u polufinalu ove emisije, nakon dva rasprodata koncerta u Wembley areni. 
 
 
Ostavi
komentar