Novosti

03.12.2013.

Pod hitno pogledati: Novi spot Justina Biebera Justin Bieber
foto: Kadar iz spota "All That Matters"
Pod hitno pogledati: Novi spot Justina Biebera

Nije za one sa visokim pritiskom

Najnoviji video Justina Biebera za pesmu „All That Matters“ se na YouTube-u pojavio pre 24 sata i već ima bezmalo 2 miliona pregleda!

Jedno je jasno – Justin više nije klinac ni po jednom jedinom kriterijumu! Pesma je odlična i ničim, osim po njegovom prepoznatljivom glasu, ne podseća na rane „Bieber“ radove. Sećate se onog perioda kad je Justin Timberlake počeo da liči na Michael Jacksona? E, ta vremena su prošla i sada Justin Bieber počinje da liči na Justina Timberlakea. I da se odmah razumemo, u tome nema ničega lošeg – poslušajte pesmu i shvatićete o čemu govorimo.

A spot... Uf... Osim što će rasplakati milione devojčica širom sveta i probuditi žal za mladošću onih starijih a i dalje nevaljalih devojaka, spot je set kadrova koji su manje – više rekapitulacija svega što smo u spotovima videli u proteklih 20 godina. Od zgodne cice na motoru preko valjanja po leopard sofi, slow – motion poljubaca, nevaljalih pokreta, ljubljenja „uz zid“, kockice leda na usnama pa do kiše i venecijanera... iz kadra u kadar se smenjuju klišei ali tako dobro upakovani da vam neće biti dobro.

Ma... dosta piskaranja, uživajte:

Ostavi
komentar

Povezano