Novosti

09.10.2017.

Počela je nova POPactually sezona Mile Voli Disko gostovanjem
Počela je nova POPactually sezona Mile Voli Disko gostovanjem

RADIO IS NOT DEAD

Prošlog ponedeljka, počela je nova sezona radijskog šoua POPactually na RadioAparatu! Premijera je emitovana pred prijateljima, a fotografije sa događaja možete pogledati na ovom linku
 
Muzički miks koji graniči eklektično i šizofreno, emitovaće se u novom terminu od 20h. Jedna od novina je i to što će nakon dvosatnog izbora autora ove emisije, Vojkana Bećira, moći da se čuju i gostujući miksevi.
 
 
Nakon POPactually epizode, emitovan je prvi Mile Voli Disko set iz 2011. godine, pa i nedavno napravljeni na jednoj žurci u Rijeci odakle i jeste momak koji stoji iza ovog projekta.
 
Reč je o izvrsnoj selekciji disco i house hitova koja nije strana našoj publici. Pamte se odlične MVD žurke po Beogradu, ali i na EXIT festivalu, a od ove jeseni će se započeti i novi serijal u KC Gradu.
Prva žurka serijala je već ove subote, 14. oktobra!
 
 
Uključite se večeras od osam na radioaparat.com da čujete novitete i raritete iz pop i off sveta, ali i sve ono što Vojkan misli da treba da bude popularno, bez obzira na žanrove. Pašće neka najava gradskih dešavanja, uz po koju kartu za slušaoce, a nakon toga još jedan POPactually Guest Mix
 
Ovoga puta, to će biti Sertac Ogul aka As Smooth As, u svrhu promocije još jedne Midnight Orient žurke!
 
Ostavi
komentar

Povezano