Novosti

15.12.2016.

Pobednik The X Factor UK za 2016. godinu
Pobednik The X Factor UK za 2016. godinu

Matt Terry

Ova godina je bila naporna za sve fanove šoua The X Factor. Simon Cowell i ceo tim koji producira ovaj nekada izuzetno gledani spektakl, morao je da se dovija kako bi održao pristojan broj gledalaca, ali i ostao relevantan nakon emitovanja. Posezalo se za jeftinim trikovima i sve ukupno je izgledalo kao loša verzija svega što smo gledali prethodnih dvanest godina. 
 
 
U želji da zabavi jednu publiku, izgubio je verne fanove. Imali smo nešto što su nazvali repom, a zapravo je belkinja u kasnim tridesetim recitovala pesme Willa SmithaVanilla Ice-a, ali i Missy Elliot. Čuvala je svoju anonimnost pod kačketom i velikim naočarima, a bez trunke talenta stigla skoro do samog kraja. Honey G izgledala je kao da je domaćica sprdala svog sina koji sluša crnačku muziku, a čini se kao da se domaćicama i dopala. 
 
Gledanost je bila mala, ali su oni koji su gledali bili dosta uključeni, fiksnim i mobilnim telefonom. Glasovi su stizali preko aplikacija i pozivima, a bilo ih je i do dva miliona po epizodi. 
 
U samom finalu borila su se zaista dva najbolja glasa. Žena iz Finske koju se nadamo da ćemo gledati u nekom velikom mjuziklu i dečak koji je rođen da bude peti član One Direction-a. Pobedio je Matt Terry, a dobio pesmu koja ima Christmas u naslovu kako bi mu obezbedili što bolji plasman na listama u ovoj prazničnoj sezoni.
 
Poslušajte je, nije loša. Ne zvuči preterano originalno, ali nam ne bi smetalo da je čujemo i na srpskim radio stanicama. Doduše, kad je o srpskim radio stanica reč, dobrodošlo je bilo kakvo osvežavanja lista. 
 
Ostavi
komentar

Povezano