Novosti

19.02.2014.

Pharrell Williams najavio album za 3. mart! Pharrell Williams
foto: Menart PR Photo
Pharrell Williams najavio album za 3. mart!

Napokon dočekasmo i taj dan

Super zvezda, Pharrell Williams, upravo je najavio debi solo izdanje „G  I  R  L“  koje će izaći u ponedeljak 3. marta pod etiketom Columbia Records.

"Kada su mi ljudi iz kuće Columbia Records, ponudili mogućnost da napravim solo album, na um su mi pale tri stvari”, kaže Pharrell. “Jedna je osećaj neopisive časti koju sam osetio kada sam shvatio da su zainteresovani da rade samnom na albumu koga sam oduvek želeo da napravim. Druga je bila osećaj slavlja i hitnosti. A treća je da sam odmah znao da će se album zvati  „G  I  R  L“.  Nadam se da će vam se svideti!”.

Pharrell je trenutno u Londonu, gde priprema nastup na dodeli BRIT nagrada, što se dešava večeras (sreda 19.2.). Izvešće naravno pesmu, “Happy”, koju će takođe izvesti i na dodeli filmskih nagrada, Oskar, naredne nedelje (pesma je nominovana za nagradu Oscar za Original Motion Picture Soundtrack).

„Happy“ je trenutno na poziciji #1 na iTunes listi pesama u Americi, dominira  na listama u više od 175 zemalja, a do sada je dostigla 2.3 miliona preuzimanja širom sveta.

Prošlog meseca, Pharrell je kući poneo četiri GRAMMY nagrade, uključujuči nagrade za Producenta godine, Album godine (“RAM”- Daft Punk), Snimak godine “Get Lucky“, Daft Punk feat. Nile Rodgers, Phareell) , kao i najbolji pop duet sa grupom Daft Punk. U svojoj karijeri, ovaj mladi muzičar ukupno je osvojio 7 nagrada GRAMMY.

Drugim rečima, očekujte remek – delo!

Ostavi
komentar