Novosti

11.09.2014.

Pharrell Williams: „Happy“ postavio još jedan rekord Pharrell Williams
foto: Official Facebook page
Pharrell Williams: „Happy“ postavio još jedan rekord

Singl sa najviše download-ova ikada

Pharrell ima razloga za slavlje, i novi rekord će ga svakako učiniti srećnim – njegova numera „Happy“ postavila je rekord kada je u pitanju download, pošto je pesma koja je naviše (legalno) skidana sa interneta u Britaniji!

Od kada je izašao prošle godine kao soundtrack za crtani film „Despicable Me 2“ i posle kao vodeći singl sa Pharrellovog albuma „G I R L“, singl je prodat u preko 1,62 miliona primeraka širom sveta i time je premašio još jednu Pharrellovu numeru, tačnije kolaboraciju sa Robinom Thickeom, koja je prodata u preko 1,59 miliona primeraka!

Na listi najskidanijih pesama, u prvih Top 10 mesta, Pharrellovo ime se pominje čak tri puta – na prvom mestu je „Happy“, na drugom mestu je „Blurred Lines“, a na šestom mestu je pevačeva saradnja sa duom Daft Punk „Get Lucky“!

Pored ove tri pesme među Top 10 najskidanijih pesama se još nalaze i Adele ( „Someone Like You“), Maroon 5 ( „Moves Like Jagger“), Gotye ( „Somebody That I Used To Know“), The Black Eyes Peas ( „I Gotta Feeling“), Avicii ( „Wake Me Up“), Rihanna ( „We Found Love“) i Kings Of Leon ( „Sex On Fire“).

Čestitamo!

Ostavi
komentar

Povezano