Novosti

23.12.2012.

PGS: Veliko iznenađenje - ispala Saška Janković Saška Janković
foto: Youtube Screenshot
PGS: Veliko iznenađenje - ispala Saška Janković

Ispala jedna od glavnih favoritkinja

Večerašnje izdanje Prvog Glasa Srbije donelo je velika, moglo bi se reći neprijatna iznenađenja, a postalo je i jasno da opuštanja nema i da je što serijal više odmiče atmosfera sve napetija kao i da je apsolutno sve moguće pa čak i da neki od učesnika koji glase za favorite budu u samom dnu po broju glasova publike.

Nakon sjajnih nastupa i odlične atmosfere koja je vladala u studiju tokom cele emisije nastupio je šok kada su na bini ostale tri sjajne devojke: Mirna Radulović, Nevena Božović i Saška Janković što zapravo znači da su dve od njih tri dobile najmanji broj glasova publike. Poslednja je siguran prolaz dalje dobila Nevena Božović a u duelu su se našle Mirna i Saška. Prva je pevala Mirna odlično otpevavši "Zlatni dan" a nakon nje je Saška apsolutno oduševila pesmom Jeninfer Hudson "One night only". Definitivnu odluku žirija saopštio je Mare i kući je otišla Saška. Nema sumnje da je ovo veliki gubitak i za Sašku ali i za Prvi Glas budući da ona definitivno spada u jednu od najboljih pevačica ove sezone sa izuzetnom harizmom i muzikalnošću kojom se veoma brzo izdvojila. Saški želimo puno sreće u daljoj karijeri, nadamo se da ona sa bine odlazi samo na kratko kako je prognozirao Mare, a ko će nas sledeći napustiti videćemo tačno za sedam dana. Nadamo se da je publika shvatila večeras da niko nije siguran i da će za svoje favorite vredno glasati sledeće subote.

Ostavi
komentar
  • 26.12.2012, 07:14h Vesna - Ispada samo onaj koji ima najmanje glasova pevanje nije bitno,STRASNO,publiko kako glasas

  • 23.12.2012, 17:58h me - sta reci, ovo je uzas...

  • 23.12.2012, 09:02h Vera Hrćan Ostojić - Žiri me je razočarao.Saška ima izuzetan,zreo glas,vlada scenom, kao retko ko od finalista.Očekovala sam da u finalu Saška i Sara ukrste koplja.Mirna je odličan vokal,ali još treba da poradi na savladavanju scene,kao Nevena.Ostali su bez ljutnje,za koplje niže,od njih četiri. Saška,tvoja snaga na sceni je beskrajna,molim te,pevaj!!!Rado ću doći na tvoj koncert.Mislim da ti je večeras učinjena velika nepravda,a možda i usluga! Pa ti si zreo pevač i treba ti samo pravi producent,a mislim da će sa producenti i te keko boriti za tebe!!!Sve čestitke!

Povezano