Novosti

13.12.2023.

Peti studijski album za četrdeset prvi rođendan
Peti studijski album za četrdeset prvi rođendan

Nicki Minaj predstavlja "Pink Friday 2"

Kultna Nicki Minaj publici za svoj četrdesetprvi rođendan daruje peti studijski album pod nazivom Pink Friday 2! Album se nadovezuje na Pink Friday iz 2010. godine, koji je promenio pravila muzičke industrije i etablirao Nicki kao jednu od najvećih hip-hop zvezda današnjice. Na albumu se nalaze ukupno 22 numere, među kojima su već objavljeni singlovi Super Freaky Girl“, „Red Ruby Da Sleeze“ i „Last Time I Saw You“ i saradnje sa trenutno najvećim imenima repa kao što su Drake, Lil Wayne, Future, J. Cole i drugi.
 
„Sve vas mnogo volim. Veoma sam zahvalna za godine podrške i ljubavi koju ste mi pružali, iako ponekad nisam zaslužila sve to. U svakom slučaju, obećavam vam da ćete obožavati ovaj album,“ poručila je Nicki svojim fanovima.
 
Reperka je fanovima najavila još četiri dodatne numere. Prva u nizu stiže verzija singla „Beep Beep“ na kojoj joj se pridružuje legendarni 50 Cent, dok će preostale tri pesme biti objavljene u toku nedelje.
 
Album izlazi pet godina nakon prethodnog studijskog albuma Queen, 13 godina nakon originalnog izdanja Pink Friday i ovogodišnjih hitova Barbie World“ i „Princess Diana“ u saradnji sa Ice Spice.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano