Novosti

11.02.2014.

Pete Tong jedan od mentora na takmičenju za Burn DJ rezidenturu Pete Tong
foto: PR Photo
Pete Tong jedan od mentora na takmičenju za Burn DJ rezidenturu

Pete Tong, planetarna DJ zvezda i autor i voditelj kultne emisije na BBC Radio 1, biće jedan od mentora na najvećem globalnom DJ takmičenju burn Residency!

Britanski umetnik koji je poznat kao jedan od najuticajnijih predstavnika sveta elektronske muzike, vodiće muzičke radionice za učesnike na svetskom finalu takmičenja na Ibici, na kojima će im predstaviti svoje bogato znanje i iskustvo. Petoro pobednika dobiće priliku koja se pruža jednom u životu, da celog leta budu DJ rezidenti u top klubovima na Ibici, a najbolji od njih postaće DJ Superstar u čiju karijeru će burn uložiti čak 100 000 evra!

Uspešna svetska karijera čuvenog Petea Tonga, koga nazivaju i globalnim ambasadorom elektronske muzike, traje već četvrtinu veka. Njegova poznata emisija na radiju BBC 1, već 22 godine je parametar najnovijih trendova na svetskoj sceni, a gostovanje u njegovom serijalu Essential Mix na istom radiju, stvar je prestiža za najpoznatije DJ-eve na svetu. Nedavno je otpočeo i sa emitovanjem emisije Evolution na Iheart Radio, jednoj od vodećih digitalnih radio platformi, a njegova etiketa FFRR ostaje baza za najuzbudljiviju novu elektronsku muziku. Pete je jedan od osnivača Internacionalnog muzičkog samita IMS, svetskog foruma industrije elektronske muzike, koji se jednom godišnje održava na Ibici i u Los Anđelesu, a serije njegovih žurki All Gone Pete Tong osvajaju najbolje svetske klubove i festivale i praćene su istoimenim kompilacijama.

Sve informacije o načinu prijave za Burn DJ rezidenturu na Ibici možete naći klikom OVDE.

Ostavi
komentar