Novosti

05.07.2013.

Pazite da se ne zaljubite... Tom Odell
foto: Youtube screenshot
Pazite da se ne zaljubite...

Tom Odell - sjajan prvi album

Talentovani Tom Odell je nedavno izbacio svoj debitantski album „Long Way Down“, a ovom prilikom vam predstavljamo baladu „Another Love“, koja se nalazi na ovom albumu, i na YouTube-u ima preko 5,5 miliona pregleda!

Tom nam dolazi iz zapadnog Saseksa, i ima samo 22 godine! Studirao je komponovanje na Brighton Institute of Modern Music, ali se preselio u London, kako bi se okušao u muzičkoj industriji. Imao je sreću da bude zapažen od strane Lily Allen, koja se nalazi na čelu izdavačke kuće In the Name Of, koja je izjavila da energija sa kojom Tom nastupa podsećaju na David Bowie-a!

Svoj prvi EP je izbacio 2012. godine pod nazivom „Songs From Another Love“ i u novembru iste godine imao, po prvi put, fenomenalni televizijski nastup, u okviru emisije Later... with Jools Holland! Muzika koju Tom pravi predstavlja kombinaciju uticaja Davida Bowiea, Jeff Buckleya, Dylana, i Leonarda Cohena a može se podvesti pod folk/indie pop rock fazon.

Ove godine Tom ređa uspeh za uspehom! Osvojio prestižnu nagradu BRITs Critics' Choice Award, kompanija Burberry je koristila njegovu muziku za svoje revije, a tu je i album koji je izašao krajem juna (konačno)! Mladi kantautor treba da nastupi 13. jula kao podrška Stonsima, u londonskom Hyde parku, gde ćemo čuti uživo „Another Love“, „Hold Me“, „Can't Pretend“ i druge pesme sa novog albuma!

Uživajte!

Ostavi
komentar

Povezano