Novosti

03.06.2013.

Passenger - Momak koji osvaja planetu Passenger
foto: Youtube screenshot
Passenger - Momak koji osvaja planetu

Talentovani britanac se tek zahuktava

Da li postoji neko ko nije čuo „Let Her Go“?! Ne verujemo, jer autorska pesma Passanger-a se proširila kao zaraza širom globusa! Ova balada je postala hit broj 1 u preko 16 zemalja (Australija, Novi Zeland dobar deo Evrope) a na sajtu YouTube ima preko četrdeset miliona pregleda!   

Mike Rosenberg, kako je pravo ime ovog kantautora, je rođen 1984. godine, a karijeru je započeo u bendu – Passanger! Sastav, zajedno sa Andrew Phillips-om, jeformiran 2003. godine, a 2007. godine su izbacili album Wicked Man'Rest, sa11 autorskih pesama u rock / folk žanru, ali je dve godine kasnije došlo do razlaza zbog profesionalnih nesuglasica i pravca kojim je Mike želeo da njegova karijera ide.

Iste godine, Mike zadržava ime benda pod kojim sada nastupa solo, i objavljuje svoj prvi album pod nazivom WideEyesBlindLove. Album nije prošao najbolje, gledajući sa stanovišta šire publike, kao ni sledeća dva („FlightoftheCrowiDivers& Submarines,koji je doduše napravljen kao limited edition za najvatrenije obožavaoce) ali je zato, četvrti po redu, „All The Little Things"bio  pun pogodak! Gorepomenuti singl je drugi po redu sa ovog albuma, i  upravo on mu je doneo svetsku popularnost!

Dok sa nestrpljenjem iščekujemo nešto novo od ovog darovitog momka, uživajte još jednom uz „Let Her Go“! Ponedeljak je! :)

Ostavi
komentar

Povezano