Novosti

07.09.2013.

Parov Stelar: Poslušajte najnoviji singl Parov Stelar
foto: www.universalmusic.rs
Parov Stelar: Poslušajte najnoviji singl

Ekskluzivno za SRB i CG nedelju dana pre premijere!

Nakon duge letnje turneje, koja je uključila gotovo sve velike evropske muzičke festivale, Parov Stelar predstavlja najavni singl svog novog studijskog albuma!

„Keep On Dancing" feat. Marvin Gaye najavljuje novi album "The Art Of Sampling", koji će svetlost dana ugledati 4. oktobra. Kako i samo ime otkriva, ovaj priznati austrijski DJ i producent se na novom albumu fokusirao na svoju specifičnu tehniku 'semplovanja' – stvaranja nečeg novog spajajući različite deliće zvukova postojećih snimaka, što je stil koji je značajno obeležilo njegovu čitavu karijeru.

Album "The Art Of Sampling" je kolekcija njegovih najznačajnijih pesama sa prethodnih studijskih izdanja, kao i potpuno novog materijala. Među novijim pesmama je svakako i najavni singl "Keep On Dancing" feat. Marvin Gaye - interpretacija hita „Got To Give It Up" Marvina Gayea iz 1977. godine, koji je Parov svojom visokokvalitetnom produkcijom preoblikovao u savremenu synth-pop pesmu disko vibracija sa neočekivanim obrtom, za koju verujemo da će brzo osvojiti domaće muzičke sladokusce.

Ovaj singl je pravi dragulj Parov Stelar produkcije, kao jedan od najvećih izazova u dosadašnjem radu jer je upravo Marvina Gaye ostavio jedan od najjačih uticaja na jedinstveni stil ovog umetnika.

Zvanični digitalni izlazak singla "Keep On Dancing" feat. Marvin Gaye u svetu, zakazan je za 13. septembar dok je u Srbiji i Crnoj Gori digitalno dostupan od danas, čak nedelju dana ranije putem Deezer streaming servisa!

Uživajte!

 

Ostavi
komentar