Novosti

21.10.2014.

Otkrivena lokacija novog BitefArtCafea BitefArtCafe, izgled novog kluba
foto: BitefArtCafe PR Photo
Otkrivena lokacija novog BitefArtCafea

Novi klub otvara vrata 1. novembra

Jedan od gradskih klubova sa najdužom tradicijom, BitefArtCafe, ulazi u svoju četrnaestu sezonu postojanja. Iako svaka sezona donosi novine, ove sezone će ih pomenuti beogradski klub definitivno imati najviše do sada.

Posle trinaest godina na adresi Skver Mire Trailoviće, Bitefartcafe će promeniti svoju lokaciju. Novi klub će se nalaziti svega par kilometara od svog starog prostora, na adresi Mitropolita Petra 8.

“Iza nas je 13 godina predivnih uspomena, dobrog zvuka i puno koncerata u starom prostoru. Međutim, došlo je vreme da porastemo. Novi Bitefartcafe prima 700 osoba, poseduje visoko kvalitetno ozvučenje, rasvetu i vrhunsku ventilaciju. Enterijer smo radili od temelja. Urađen je u potpunosti  po našem ukusu, a tako da svakom gostu bude prijatno. Takođe, gostima će na raspolaganju biti parking novog kluba, te ni o ovom aspektu neće morati da brinu”,kaže Marijana Olbina, PR kluba Bitefartcafe.

Novi klub će biti idealno mesto za sve one koji cene mešavinu elegantnog i urbanog enterijera i najbolje žive muzike. Akcenat ostaje na najkvalitetnijim koncertima i kaver svirkama ali se otvaranjem većeg prostora otvaraju i nove mogućnosti. Drugim rečima, u pripremi su mnogo veći koncerti nego što je to stari prostor dozvoljavao.

Ono što je novina je da će novi Bitefartcafe raditi i kao kafić radnim danima od 9- 01 i biti mesto okupljanja, kafenisanja i druženja, uz mnogo novina u ponudi.

Klub otvara vrata 1. novembra, a očekuje se da će svečano otvaranje posetiti i medijske ličnosti koje podržavaju koncept Bitefartcafe-a ali i stalni gosti i nova lica.

Intervju sa Mišom Relićem pročitajte klikom OVDE.

Pogledajte kako se selio Bitefartcafe:

Ostavi
komentar