Novosti

07.07.2016.

Orlandu pružaju ruke Britney, Selena, Gwen, RuPaul, P!nk, Troye... Hands
foto: Youtube screenshot
Orlandu pružaju ruke Britney, Selena, Gwen, RuPaul, P!nk, Troye...

Snimljen humanitarni singl podrške žrtvama mržnje

Justin Tranter pokušao je solo karijeru, a manji uspeh kao izvođač imao sa Semi Precious Weapons. Njegove pesme ipak više uspeha imaju kada ih pevaju neki drugi izvođači. Radio je za velika imena, a većina ih se odazvalo da učestvuje u humanitarnom singlu Hands.

Za početak tu je Selena Gomez na čijoj turneji je Justin bio kada se pucnjava u Orlandu odigrala. Kasnije, u jednom LGBT centru u kojem se prijavio da volontira, rečeno mu je da im je potrebno koliko god mogu da dobiju ruku, pa je tako nastala inspiracija za pesmu.

Justin je singl napisao uz pomoć prijateljice Julie Michaels i Bloodpopa, koji je se bavio i produkcijom. Finiš je udario Mark Ronson.

Novac ide fondu koji se zove Equality Florida Pulse Victims. Kompletan spisak ljudi koji se čuju na pesmi zaista je impresivan, a za razliku od nekoliko poslednjih humanitarnih pesama, ova je zapravo smislena i lepa.

Poslušajte pesmu u kojoj su Britney Spears, Troye Sivan, Mary J Blige, MNEK, Gwen Stefani, Alex Newell, P!nk, Jennifer Lopez, Adam Lambert, Selena Gomez, Halsey, Jason Derulo, Tyler Glenn, Ty Herndon, Imagine Dragons, Juanes, Mary Lambert, the Trans Chorus of Los Angeles, Kacey Musgraves, Nate Ruess, RuPaul, Jussie Smollett i Meghan Trainor!

Ostavi
komentar

Povezano