Novosti

18.05.2016.

OneRepublic pod uticajem bendova Sigur Ros i Miike Snow OneRepublic
foto: Youtube screenshot
OneRepublic pod uticajem bendova Sigur Ros i Miike Snow

Novi singl se zove "Wherever I Go"

Sve je počelo 2007. godine kada ih je na MySpace-u primetio Timbaland. Počeli su sa "Apologize", a kasnije se singlovima kao što je "Counting Stars" ustoličili kao jedan od najrelevantnijih bendova današnjice. Dok je preletao okeane i nastupao širom sveta, Ryan Tedder bi stizao i da u avionu napiše koji hit za najveće zvezde današnjice - Beyonce ili Adele
 
Da njihov uspeh nije slučajan, i beogradska publika se nedavno uverila. Imali su sjajan koncert u Areni i pokazali da je dobra svirka polazište uspešnosti jednog benda. 
 
Nakon male pauze, veliki OneRepublic spremili su novi singl, ali i album koji stiže do kraja godine. 
 
Članovi benda su priznali da je ovo novi zvuk, kao i da su Sigur Ros i Miike Snow direktno uticali na njih. Tedder je za potrebe pesme "Wherever I Go" izvukao note koje su više nego što se od njega očekuje, a sama pesma najkraća je njihova - ispod tri minuta traje. 
 
Biće vam potrebno neko vreme da se priviknete, ali je izvesno da je pred nama novi radijski mega hit. No, da bi došla do radija, pesma prvo mora da postane viralna. Stoga, evo spota koji je precizno režirao iskusni Joseph Kahn (znate ga makar po jednom od četiri spota koji je radio za prošli Taylor Swift album).
 

Ostavi
komentar

Povezano