Novosti

22.07.2013.

One Directionsi kakve ih do sada niste videli One Direction
foto: Youtube screenshot
One Directionsi kakve ih do sada niste videli

Da li su vam poznati ovi "momci"?

One Direction su trenutno ubedljivo najpopularniji boy bend na planeti sa armijama obožavateljki (i obožavatelja) na kojima bi im pozavideli i čuveni Beatlesi. O njima se (skoro) sve zna a zahvaljujući društvenim mrežama i modernim tehnologijama, javnost je u mogućnosti da prati svaki njihov korak.

One Direction čine: Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles i  Louis Tomlinson koji su se 2010. godine kao solisti, pojedinačno, prijavili za jedno od najpopularnijih televizijskih takmičenja za talente, X Factor UK. Nakon što nisu uspeli da se plasiraju za fazu takmičenja „judges houses“ u kategoriji „boys“, Nicole Scherzinger, tada u ulozi gostujućeg sudije, je došla do ingeniozne ideje da ovu petoricu momaka „spoji“ u jedan bend koji će kao takav nastaviti takmičenje u kategoriji „grupe“. Njihov prvi zajednički nastup usledio je svega dve nedelje nakon što su se upoznali i nakon što je grupa oformljena. Da stvar bude gora, momci su slobodno vreme iskoristili da se okupaju na obližnoj plaži gde je Louis povredio stopalo koje je gadno oteklo pa je čak završio u hitnoj pomoći. Ipak, ni to ih nije sprečilo da nastupe pred čuvenim Simonom Cowellom, kom su te sezone  pripale grupe, a koji je njihovu izvedbu okarakterisao kao pun pogodak! Ostalo je praktično istorija! Momci su već tokom takmičenja postali neverovatno popularni a činjenica da su završili kao trećeplasirani (pobedio je Matt Cardle (?!) dok je druga bila Rebecca Ferguson) nije ih potresla - naprotiv, One Direction su do dana današnjeg ostali jedni od onih koji su na najbolji mogući način iskoristili inicijalnu popularnost stečenu tokom X Factora napravivši ne karijeru nego pravo čudo!

Za ovo kratko vreme koliko postoje i rade zajedno, One Direction su izbacili neverovatnu količinu sjajnog materijala:

-         2 studijska albuma („Up All Night“ i „Take Me Home“)

-         jedan EP

-         čak 10 singlova (uključujući i 2 za dobrotvorne svrhe)

-         video album koji sadrži čak 10 spotova

Već su prodali preko 2 miliona albuma, milion DVD-eva i osam miliona singlova što su zapanjujuće cifre!

Pema „Best song ever“ je njihov najnoviji singl koji je dostupan na iTunes-u a danas (ponedeljak 22. jul) zvanično očekujemo YouTube premijeru videa za ovu pesmu! Kako je najavljeno na One Direction zvaničnom sajtu spot će se u 6:10 pm pojaviti na njihovom VEVO kanalu (klik OVDE za link). 

Koliko možemo videti iz najavnog tizera, momci će se u spotu pojaviti u dvostrukim ulogama i to neki od njih sa veoma, veeeeomaaaa čudnim maskama. A o čemu se tačno radi pogledajte malo kasnije u spotu koji planeta jedva čeka!

Najava:

Ostavi
komentar