Novosti

26.10.2017.

Odvedite Ritu Oru bilo gde
foto: Youtube screenshot
Odvedite Ritu Oru bilo gde

U Njujork ili iz Njujorka

Hej, nemamo ništa protiv nje! 
Samo konstatujemo da je njena sudbina malo baksuzna. 
Pričamo često o tome kako joj ne ide, ali zato što pričamo o njoj, znači da navijamo da uspe! 
 
Rita Ora nikako da nađe svoje mesto pod suncem. Talentovana je i lepa i daleko od toga da ima lošu karijeru, ali, čini se, neuspešno juri ispunjenje svog potencijala. Nešto kao Nicole Scherzinger, a kao i ona, našla je privremeno rešenje u televizijskim šouovima. 
 
Rita Ora se pojavila i odmah su krenule priče da je ljubavnica jedinog čoveka kojem to ne bilo oprošteno, a to je Jay-Z. Kasnije jeste bila u visokoprofilnoj vezi, sa Calvinom Harrisom, a to se zavrišilo tako što je on odustao od albuma koji joj je napravio. Tu je i frkica oko toga odakle je, iako je odrasla u Londonu. Pominjanje Kosova generalnu javnost samo zbunjuje, a niko ne želi pop zvezdu koja to radi. 
 
Ispostavlja se na kraju da je Rita Ora bila u legalnim problemima nakon što je tužila izdavačku kuću koju poseduje gospodin Carter. Jay-Z je odgovorio kontra-tužbom zbog koje Ora nije smela da objavljuje ništa neko vreme. 
 
 
Sada je snimila spot za pesmu koja dobija odlične kritike, ali ni to nije prošlo lagano. Za pesmu Anywhere, snimila je video u Njujorku i možete ga pogledati, kao i neke momente napravljene tokom snimanja. 
Anywhere je trenutno na petom mestu britanske liste, a predviđanja su da može doći i do prvog mesta. Sasvim očekivano ako se ima na umu da ju je pisao aktuelni Andrew Watt, momak koji je radio i Havanu za Camilu Cabello
 
 
Ostavi
komentar

Povezano