Novosti

08.11.2017.

'Oćete nam oprostiti što se radujemo novom albumu Paris Hilton?
foto: Youtube screenshot
'Oćete nam oprostiti što se radujemo novom albumu Paris Hilton?

Setimo se ultimativnog guilty pleasure-a

Bogate naslednice bez jasnog zanimanja su postojale i pre Paris Hilton, ali ona je to digla na novi nivo! Devojka koja je rođena sa srebrnom kašikom u ustima, radila je sve što jedna starleta može da poželi. Između ostalog, bila je i pop zvezda tokom 2006. godine. 
 
Tada se pojavila pesma Stars Are Blind koja je verovatno ultimativni guilty pleasure! Dostigla je 18. mesto Billboardove liste na sveopšte čuđenje.  
 
O novom projektu, za magazin TIME, Paris je obećala da će novi album biti dosta drugačiji. Sada se smatra ozbiljnim DJ-em, na šta ima prava jer je zvanično najplaćeniji ženski selektor muzike! Strani izvori tvrde da je samo za prošlogodišnji nastup u Srbiji dobila 300.000 dolara i da joj je to je jedan od najplaćenijih. 
 
 
Rezidenent na Ibici, Hiltonova je najavila “deep house, techno-pop and electro-pop” izdanje. Kaže da će biti eklektično, a navela je Katy Perry, Michaela Jacksona i Madonnu kao najveće uzore?!
 
Poslušajte ovaj dragulj još jednom, pa nam recite zar nemamo prava da se radujemo novom albumu Paris Hilton! I, imajte na umu da je reč o osobi koja je zaradila preko dve milijarde samo od prodaje parfema! 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano