Novosti

13.05.2017.

Obračun kraljica društvenih mreža
foto: Youtube screenshot
Obračun kraljica društvenih mreža

Katy Perry i Shakira u istom danu izbacile spotove

U nekom trenutku Katy Perry je pričala o svojoj koleginici ne baš lepe stvari, ali se ne zna da zvanično Shakira sa njom ima problem. Ne garantujemo beef. No, ipak je interesantno da su dve tako velike zvezde u istom danu objavile nove spotove. 

Najlajkovanija pop pevačica na Facebooku, Shakira je dala spot za pesmu posvećenu svom suprugu, slavnom fudbaleru Piqueu. U videu za Me enamoré ideja vodilja je da provedemo dan sa Shakirom iz perspektive njenog muža. Kapiramo da nije svaki dan baš takav, ali i verujemo da imaju skladan odnos. Pesma je gotovo sigurno letnji hit, a naći će se na albumu koji ova kolumbijka uskoro izbacuje. Nama se svakako nakon slušanja ide "na more".

Katy Perry, najpraćenija osoba na Twitteru, odustala je od priče da njene pesme imaju više slojeva i napravila spot koji banalno prenosi još banalnije metafore iz novog singla sa albuma koji takođe nam uskoro stiže. Bon Appétit ima aktuelnu rep trojku Migos kao ispomoć, a spot koji je izazvao oprečna mišljenja pogledajte u nastavku. 

 

Ostavi
komentar