Novosti

04.01.2017.

Novo od kreatora serije Empire Star
foto: Youtube screenshot
Novo od kreatora serije Empire

Star - tri devojke na putu do slave

Možda ste već videli pilot ili samo čuli šuškanja, a možda vam ponovo baš ovde na MjuzNews-u otkrivamo nešto sasvim novo! Televizija FOX upušta se u novi projekat ponešeni uspehom serije Empire. Velikani Lee Daniels i Tom Donaghy sada su smislili Star! Po sličnom receptu kao sa dinastijom Lyon, računaju na gledanost, ali i uspeh muzike koja prati seriju. Prošlog meseca objavljen je EP sa četiri pesme koje u seriji prate uspon tri devojke koje pokušavaju da osnuju grupu u postanu muzičke zvezde. 
 
Devojke koje glume zaista su multitalentovane, a pronađene su kroz audicije, iako je Jude Demorest koja tumači naslovnu ulogu već imala ugovor sa izdavačkom kućom Epic. Interesantno je da je na listi autora jedne od popularnijih pesama godine za nama - Work From Home (Fifth Harmony).
 
Mi pilotom nismo oduševljeni, iako je imao dovoljno pristojnih momenata zbog kojeg ćemo pogledati i neku narednu epizodu. Nadamo se da će editing učiniti da vidimo više devojaka u potrazi za slavom, a manje nesnađene Queen Latifah
 
Ostavi
komentar

Povezano