Novosti

26.07.2016.

Novi Who See i Alexandria spotovi "Vrzino Kolo" spot
foto: Youtube screenshot
Novi Who See i Alexandria spotovi

Dupla MTV premijera

Sinoć smo na regionalnom MTV kanalu imali premijeru dva spota. Hip hop sastav Who See predstavio je spot za pesmu Sobu, Zimmer, Rooms a bend Alexandria spot za pesmu Vrzino Kolo.

Deda i Noyz nastavljaju tradiciju letnjih hitova sa morskom tematikom. Nakon što smo sazanali đe se ko kupa, vreme je da vidimo i gde će posle prespavati. Muziku je pravio Seagull Prime, DJ i producent Who See-ja, koji je svoje umeće već dokazao u hitovaima Đe se kupaš i Ja bih, dok je za miks je zadužen Dejo Vučković. Za spot je bio zadužen Noyz, a ova pesma nam dolazi kao najava novog albuma. Fanovi će biti u prilici prvi put uživo da je čuju u petak, 29. jula, kada Who See bude nastupao na Šabačkom Letnjem festivalu.

 

Banjalučki bend Alexandria nam donosi spot u režiji Denisa Cvijanovića i Siniše Tešanovića. Na pesmi su gostovali Vanja Mišić (vokal), Marko Zoranović (violina), Dario Gajić na akustičnoj gitari dok su Natalija Harvalenko i Ninoslav Dobrijević pevali prateće vokalima.

“Spot se snimao duže nego što smo zamislili, a razlog je bilo loše vrijeme koje nam je kvarilo koncepciju spota. Ovaj spot je prvi dio priče koja će se nastaviti sa sljedećim spotom pjesme Pusti svijet koji je u produkciji uz pozorišnu predstavu koja je zamišljena za kraj godine“ otkrili su članovi benda. 

Ostavi
komentar

Povezano