Novosti

06.11.2013.

Novi singl Britney Spears "Perfume" Britney Spears
foto: Menart PR Photo
Novi singl Britney Spears "Perfume"

Drugi singl sa najavljenog albuma „Britney Jean“

Posle singla „Work B**ch“, koji je izazvao različite reakcije kod publike, Britney izbacuje drugi singl po redu, „Perfume“, koji najavljuje njen novi album!

Britney je od početka svoje karijere prošla kroz razne faze, od slatke tinejdžerke iz spota „Hit Me Baby One More Time“, do seksi zavodnice u spotu „Toxic“, mada bi se moglo reći da je pevačica iz Teksasa poslednjih nekoliko godina pažnju privlačila više skandalima iz svog privatnog života, a manje svojom muzikom.

Šišanje na ćelavo, napad na paparace, pokazivanje međunožja u javnosti, nervni slomovi, udaje, razvodi i mnogo štošta još je ono zbog čega je Britney dolazila na naslovne strane, ali izgleda da je konačno stavila prst na čelo i „usporila“, pa smo tako mogli da je gledamo kao sudiju u američkom izdanju emisije X Factor, a i duet sa Will.I.Am-om „Scream&Shout“ je prošao sjajno!

Osmi po redu studijski album „Britney Jean“  bi trebalo da izađe 29. novembra, a digitalno izdanje ovog albuma već je ugledalo svetlost dana, pa ako ga naručite, „Work B**ch“ i „Perfume“ dobijate besplatno!

Prosudite samo da li vam se sviđa novi singl u klipu ispod! 

Ostavi
komentar

Povezano