Novosti

04.04.2013.

Novi album pomalo zaboravljenog sastava NKOTB New Kids On The Block
foto: Youtube screenshot
Novi album pomalo zaboravljenog sastava NKOTB

New Kids On The Block (opet) ponovo zajedno

Nećete verovati, juče je izašao novi album nekadašnjeg boy benda (sada su odrasli ljudi) New Kids On The Block. Kratak osvrt na istoriju za ove malo mlađe koji nemaju pojma o čemu pričamo i zašto se toliko radujemo.

NKOTB (New Kids On The Block) su se pojavili 1984. godine kad ih je okupio čuveni producent Maurice Star. Pet bostonskih momaka: Jordan, Jonathan, Joey, Donnie i Danny postali su u narednim godinama jedan od najvećih tinejdž atrakcija svih vremena. Funkcionisali su tačno 10 godina izdavši za to vreme ukupno šest albuma od kojih je jedan od najuspešnijih bio „Step By Step“ iz 1990. godine.

Nakon razlaza u više navrata su pokušavali da okupe bend ponovo, svaki put neuspešno. 2008. godine su čak izbacili i album pod nazivom „The Block“, ali nisu postigli veći uspeh.

Ipak, mora im se priznati da su uporni i složni. Juče, 2. aprila, izbacili su svoje najnovije izdanje koje nosi naziv „10“ jer je, ako brojimo i kompilacije, ovo njihov deseti album u karijeri. Album sadrži čak trinaest pesama i do sada je dobio srednje dobre kritike. Jedno je sigurno, sve dame koje su bile tinejdžerke u drugoj plovini osamdesetih kupiće ovaj album iz čiste nostalgije i nije važno da li su pesme hitovi ili ne dokle god nas vraćaju u divna vremena kad smo na VHS kasetama po milijardu puta vrteli njihove teško dostupne koncerte i isecali slike iz jedinog teen časopisa u zemlji „Bravo“.

E pa, bravo momci, svaka čast i da ste vi nama živi i zdravi!

Ostavi
komentar

Povezano