Novosti

15.04.2019.

Novi album Marka Ronsona nije za nas
foto: Youtube screenshot
Novi album Marka Ronsona nije za nas

Ali se nadamo da će se vama dopasti

Stvarno smo probali da nam se dopadne Nothing Breaks Like a Heart, ali nam jednostavno previše zvuči generički. Ima sve uslove da bude hit, a mislimo da upravo zbog toga nije postao. Mnogo para je uloženo u promociju, ali uzalud! Svesni smo da je pesma imala 203 miliona strimova na servisu Spotify, ali je to malo kada se uzme u obzir potencijal jedne ovakve saradnje i guranje ogromne PR mašine. Takođe, svi znamo da brojke danas malo govore o kvalitetu. 
 
Mark Ronson i dalje gura svoj nadolazeći album koji bi trebalo da bude pun himni za preboljevanje raskida na podijumu za igru. Možda je predugo u srećnoj vezi, pa ne gađa pravu emociju. Možda je za ovakvu temu potrebna sirovija produkcija. Nešto nama tu ne štima, a u to smo postali sigurni nakon slušanja i drugog singla. 
 
Na prvom je Miley Cyrus, drugi peva Lykke Li. Ova dama ima možda naš omiljeni album iz prošle godine. Njenoj svakog pesmi se radujemo, ali na naslovnoj albuma Late Night Feelings jednostavno ne osećamo ono što bi trebalo. 
 
Biće još dosta zvezda na albumu, možda se i provuče neka pesma za nas. Sa druge strane, sigurni smo da će pesme bar pojedinačno imati solidan uspeh. Mi se radujemo svemu što nam Ronson bude davao u budućem periodu, ali ćemo se i vraćati njegovim ranijim radovima da se podsetimo odakle mu novac koji danas na produkciju troši. 
 
U nastavku pogledajte spisak pesama, kao i saradnike na njima. 
 
1. Late Night Prelude
2. Late Night Feelings (feat. Lykke Li)
3. Find U Again (feat. Camila Cabello)
4. Piece of Us (feat. King Princess)
5. Knock Knock Knock (feat. YEBBA)
6. Don’t Leave Me Lonely (feat. YEBBA)
7. When U Went Away (feat. YEBBA)
8. Truth (feat. Alicia Keys & The Last Artful, Dodgr)
9. Nothing Breaks Like A Heart (feat. Miley Cyrus)
10. True Blue (feat. Angel Olsen)
11. Why Hide (feat. Diana Gordon)
12. 2 AM (feat. Lykke Li)
13. Spinning (feat. Ilsey)
 
Ostavi
komentar