Novosti

23.11.2016.

Nova Spice Girls pesma je gora nego što smo očekivali Spice Girls
foto: Youtube screenshot
Nova Spice Girls pesma je gora nego što smo očekivali

Poslušajte Song For Her

Godinama se priča o ponovnom okupljanju devojaka koje su činile jedan od komercijalno najvećih fenomena pop kulture koju pamtimo. Bilo je izvesno da će Spice Girls krenuti na koncertnu turneju, ali ne i u kojoj formaciji. 

Samo njih tri su uspele da se dogovore, iako je i taj dogovor klimav - Geri Halliwell, Emma Bunton i Mel B! Njihovi nastupi idu pod imenom Spice Girls GEM, a obećana nam je i nova originalna muzika. Po sličnom receptu kao za Sugababes, stalno se nešto odlaže, a umesto pravog singla stigao je nekakav demo. Pesma Song For Her zvuči kao Spice Girls, ali u 2016toj očekujemo bar malo bolju produkciju. Svesni smo da je demo, pa ne padamo u očaj i nadamo se da će ove tri dame napravili bar još jednu pesmu koja će se pevati na karaokama u 2036. godini. Ono što jeste zabavno je sama tema pesme koja lepo nastavlja njihovu tradiciju međuženskog osnaživanja. 
 
“This is a song for her, you know you light it up,” they sing on the chorus. “Cause you know who you are, stand up, stand up. She’s got that boom boom pop, that’s something they can’t stop.”
 

Ostavi
komentar

Povezano