Novosti

16.04.2018.

Nova pesma vlasnice hita No Roots
foto: Youtube screenshot
Nova pesma vlasnice hita No Roots

Taman da se zavrti do Egzita

Alice Merton je osvojila radio stanice pesmom No Roots, a sada dala novu u sličnom maniru, ali druge tematike. Ovoga puta peva o potrebni za nečim stabilnim.  
 
"Biti čovek danas i umetnik znači da uvek morate da se suprostavljate ljudima koji zahtevaju da se ponašate u skladu sa njihovim pravilima. Kao većina, i ja želim da živim po sopstvenim pravilima. Ideja, ili ako vam se tako više dopada, potreba, da napišem Lash Out se rodila iz osećanja koja su se nagomilala u meni" - kaže mlada pevačica koja će ovog leta biti jedna od zvezda na ovogodišnjem EXIT festivalu.
 
Kanađanka koja je odrasla u Nemačkoj i Engleskoj, za svoje 24 godine, selila se čak 12 puta u 11 različitih gradova da bi upravo sa autentičnom pričom o nomadskom iskustvu osvojila svet i život promenila gotovo preko noći. 
 
 
EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Dog Eat Dog, Slaves, Jax Jones, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Idles, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Ofenbach, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge. 
Ostavi
komentar

Povezano