Novosti

10.05.2018.

No Sleep i Drugstore u Beograd donose moskovski tehno brutalizam!
foto: Youtube screenshot
No Sleep i Drugstore u Beograd donose moskovski tehno brutalizam!

Petak, 11. maj

I ove godine, Exitov No Sleep Novi Sad stage sarađuje sa eminentnim svetskim klubovima. Kao najava centralnog dešavanja tokom festivala, u svetskim metropolama prave se velike tehno žurke. 
 
Tako ovog petka, ruski umetnički kolektiv Arma17 stiže u beogradsku tehno katedralu Drugstore. Ovaj kolektiv već godinama važi za jedan od najboljih svetskih tehno koncepata, a samo ime evocira brutalizam i industrijalizam, shodno objektu po kome je Arma17 nazvana. Iako više ne postoji kao klub, nego kao kolektiv, nastavlja da širom sveta donosi jake setove koji će sve prisutne u Drugstoru teleportovati ovog petka u svet istočnoevropskog undergrounda.
 
Jedna od najzaslužnijih persona za mitsku popularnost Arme17, Abelle, pre nego što stane na Exitovu famoznu No Sleep Novi Sad binu ovog jula, nastupiće u beogradskom klubu sa svojim setom koji istražuje tamnu stranu tehno i acid muzike. Zvuk savremene industrijske Moskve doneće još jedan rezident ovog kolektiva Ranishe Niyaak! Veće će upotpuniti dva lokalna live sastava Tapan i Stepn‡ak, kao i Drugstore rezident DJ Stevie Whisper.
Ostavi
komentar

Povezano