Novosti

13.04.2018.

Ništa novo od Nicki Minaj
foto: Youtube screenshot
Ništa novo od Nicki Minaj

Veoma nas je radovao povratak Nicki Minaj. Prošlo je više od tri godine od pravog hita, iako smo imali nekoliko interesantnih strofa na pesmama kolega. 
 
Juče smo ceo dan proveli u iščekivanju ekskluzivnog intervjua na Beats 1. Slušali smo kako Zane Lowe priča o veličini karijere Nicki Minaj i složili se da je njen uticaj nemerljiv. Kada je konačno došla u studio, delovalo je da je nervoznija od njenih fanova. 
 
Nicki je u intervjuu pričala o albumu koji je spremila i tvrdi da je njen najbolji do sada. Iako to jeste nešto što svi govore, ona je zvučala u to ubeđena, pa smo i mi poverovali. 
 
 
#NickiDay trendovao je juče i za to je bilo povoda - sve što je Minaj do sada uradila. Ali, zaista nema previše prostora za hvalu novih singlova. Ni Barbie Tings, ni Chun Li ne donose ništa novo. Produkcija je bajata, posebno kada se pogleda šta nudi njen Young Money kolega Drake. Flow joj je dosledan, ali neinspirativan. 
 
Najveći problem je nedoslednost u onome što priča i radi. Sa jedne strane, izbacuje pesme u kojima je dominantna, dok sa druge cvili o povređenim osećanjima, evidentno ugrožena uspehom Cardi B
 
Ostavi
komentar