Novosti

01.08.2018.

Nismo spremni za Astroworld
foto: Youtube screenshot
Nismo spremni za Astroworld

Stiže prekosutra

Da su visoka očekivanja pred Travisom Scottom, malo je reći. Astroworld pominje se jako dugo, a sada konačno imamo datum izdavanja ovog albuma. 
 
Travis je, bez sumnje, jedan od najuticajnijih na planeti. Njegova muzika je rasprostranjena, ali je on ujedno i ikona stila. Astroworld sigurno je da će biti više od muzičkog izdanja. Biće ovo nova era u pop kulturi za koju je (kao i toliko puta do sada) Kanye napravio mesta. 
 
Astroworld daće svetu sve što se očekivalo od Kanyeovog projekta iz Wyominga. Gospodin West uvek će biti referenca kada se priča o Travisu jer je on i zvanično njegov pulen. Važno je napomenuti i da je Travisovo umetničko ime zapravo posveta Scottu Mescudiju, izvođaču kojeg znamo kao Kid Cudi, sa kojim je Kanye nedavno izdao zajednički album. 
 
Nije na odmet pomenuti i da je Travis u partnerskom odnosu sa Kylie Jenner, sa kojom ima i ćerku. 
 
Hajp oko ovog albuma je ogroman, a treba da se strpimo još samo dva dana. Biće ovo Scottovo treće izdanje, a očekuje se da prevaziđe uspeh izuzetno slušanog Birds in the Trap Sing McKnight.
 
Spisak saradnika se još uvek nagađa, ali je jasno da će biti impozantan. Sigurno je i da će album imati jake prateće vizuale. Za omot se pobrinuo Dave LaChapelle, a tu je i interesantni trejler. 
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano