Novosti

24.12.2018.

Nismo ni znali da nam treba Bad Bunny album
foto: Youtube screenshot
Nismo ni znali da nam treba Bad Bunny album

Album stigao nakon statusa latin trap superzvezde

Bad Bunny prava je superzvezda. Ove godine gostovao na brojnih hitovima, imao uspešne svoje singlove, potpisao ugovore sa mnogo sponzora, a tek sada objavio album.
 
Treba posebno izdvojiti da je na Te Bote pesmi koja je upravo prešla milijardu ipo pregleda, kao i da je na I Like It hitu godine Cardi B. 
 
Ovaj portorikanac uspeo je da se izdvoji i pored toga što je velika konkurencija u latinskom trep zvuku. Kako svojim pevljivim repovanjem, uspeo je da se razlikuje i zbog stila oblačenja. 
 
Album X 100PRE (anagram reči SIEMPRE) ima petnaest pesama i neočekivano malo saradnji. Tu je Mala Mia na kojoj gostuje Drake, kao i pesma koju je producirao Diplo. El Alfa gostuje na pesmi La Romana. Čini nam se da se u jednoj pesmi čuje Ricki Martin, ali to još uvek nije potvrđeno. 
 
Tek ga polako preslušavamo, ali smo više nego impresionirani. Uticaji su razni, od klasičnog danas aktuelnog trepa, do rnb-a sa sintisajzerima koji Weeknd voli. Flow je prijatan, čak iako ne znamo sve reči. Tu su prepoznatljivi adlibovi koji nas drže na prstima. Odličan album, čini se. Nama danas veoma prija, a sigurno je da ćemo mu se i vraćati. 
 
Ostavi
komentar