Novosti

02.09.2013.

Nine Inch Nails: Novi album izlazi danas! (3.9.) Nine Inch Nails
foto: www.universalmusic.rs
Nine Inch Nails: Novi album izlazi danas! (3.9.)

"Hesitation marks" - remek-delo u najavi

„Hesitation marks“ je osmi, dolazeći, album čuvenog projekta Trent Reznora Nine Inch Nails čiji je izlazak milionima fanova obećan za sutra! (3. septembar).

Do koje mere je atmosfera oko novog albuma uzavrela pokazuje i neviđena pomama za prvim (inače naslovnim) singlom koji je izašao 6. juna a što zapravo ne treba da nas čudi jer se ovo izdanje pojavljuje nakon skoro 5 godina pauze („The Slip“ iz 2008. godine je njihovo poslednje izdanje).

Treći najavni singl „Everything“ su čuvali, maltene, do samog kraja (premijerno je pušten 19. avgusta) a kad je NIN u pitanju, velike najave nisu ni potrebne jer je sve u vezi njih već samo po sebi dovoljno misteriozno, inteligentno i pompezno.

Omot za ovaj album (ili bolje reći omote) je radio Russel Mills koji je pojasnio da radovi aludiraju na ideje vezane za haos i red. Inspiracija mu je bila patologija rasturene ličnosti od koje su preostali samo minijaturni fragmenti iz kojih ipak možemo naslutiti šta se sa dotičnom osobom dogodilo. Urađeno je ukupno 5 verzija: za standard CD, za Deluxe, za japansko izdanje, za vinil i za digital). Sve ih možete videti u galeriji.

 

Ostavi
komentar