Novosti

23.02.2016.

New Order snimili spot za "Singularity" New Order
foto: Nick Wilson
New Order snimili spot za "Singularity"

Ostavite svoje utiske na sajtu posvećenom uticaju ovog kultnog benda

New Order je upravo objavio nov video za pesmu “Singularity” koja će se naći na njihovom novom albumu “Music Complete”, u izdanju PIAS koji za Srbiju zastupa Lampshade Media.

Ovaj video je kolaž snimaka uzetih iz filma B-Movie, priče Marka Reedera o životu u zapadnom Berlinu 1980.“Singularity” sadrži scene grada podeljenog Zidom, prikazuje kulturnu unutrašnju zonu u kojoj se sve i ništa čini mogućim.

Takođe, sajt Singularity (klik OVDE) koji je postavljen kao svojevrsni omaž bendu New Order, još uvek je otvoren za sve poštovaoce stvaralaštva ovog benda.  Umetnici iz različitih sfera na koje je muzika New Ordera imala značajan kreativni uticaj, iskazuju čast i prenose svoje utiske o ovom bendu. Na sajtu Singularity možete pročitati eseje Johna Granta, 808 State i Interpola kao i pisca Irvina Welsha, pogledati video blog Johna Richardsa (KEXP) ili plejlistu pesama New Order u izboru Roberta Smitha, pevača kultnog benda The Cure, kolaž La Roux, fotografije Alison Goldfrapp i mn. dr.

Ukoliko želite da ostavite svoje mišljenje, možete pisati na neworder@mute.com do 11. marta.

Izdanje “Music Complete” će sadržati produžene mikseve svih pesama na albumu na šest diskova a u Srbiji će biti dostupan u svim CD shopovima u distribuciji Lampshade Media od 25. marta. 

Ostavi
komentar