Novosti

06.09.2017.

Neočekivani spot od Anitte
foto: Youtube screenshot
Neočekivani spot od Anitte

Seksi Brazilka i Bieberov drugar

Morali smo da bar u podnaslov stavimo "Seksi Brazilka", ne da bismo ujurili klik više, već zato što ona to zaista jeste. Pisali smo vam o Anitti, dami koja se ove godine pojavila na Iggy Azealia traci Switch, pa izbacila singl Paradinha i najavila global impact. Porušila je par rekorda gostovanjem na Major Lazer pesmi Sua Cara, a sada dala novi singl i spot koji pokazuje njenu sasvim drugačiju stranu. 
 
Daleko sporija od prethodnih, pesma Will I See You zapravo je saradnja sa momkom koji radi pod imenom Poo Bear. On je odgovoran za pesme kao što su Where Are U Now, What Do You Mean i još nekoliko sa albuma Purpose, ali i skorašnju Bieberovu 2U. Radio je Usherov Caught Up, hit I Can Transform Ya i Work za Kelly Rowland. Spisak Poo Bearovih pesama takođe iznenađuje što je saradnja sa Anittom spotija pesma... Možda se uskoro pojavi neki remiks da začini situaciju. 
 
Za sada je tu vrući spot u kojem nas Anitta seća malo na Nicole Scherzinger, malo na Jennifer Lopez sa početka karijere, ali sa sasvim dovoljno autentičnosti. 
 
Ostavi
komentar

Povezano