Novosti

28.05.2017.

Najavljen Beer Fest 2017
foto: belgradebeerfest.com
Najavljen Beer Fest 2017

Očekuje se pola miliona posetilaca

Beogradski Beer Fest ove godine će trajati od 16. go 20. avgusta. Očekuje se poseta od pola miliona na istoj lokaciji kao i prethodnih godina, na Ušću. 
 
Petnesto izdanje ovog festivala ponovo će dovesti neke nove ukuse, ali i prirediti interesantne koncerte. Ulaz će ponovo biti besplatan.
 
Na otvaranju nastupiće britanski elektro sastav Asian Dub Foundation, koji neguje miks rapcore i dub zvuka pod snažnim uticajem punk-rock kulture i tradicionalnih ritmova. Do sada su objavili 14 albuma, a njihove nastupe odlikuje velika energija, koju će pokazati po prvi put na Ušću pred 100 hiljada ljudi.
 
 
Od domaćih izvođača najveće ime na plakatu je Riblja Čorba. Ovaj bend priprema novi album, pa ih posebno raduje prilika da po četvrti put sviraju na Beer Festu
 
Nama je jako imponovalo kao bendu, kada je publika Beer Festa naš nastup proglasila za najbolji“ rekao je Bora Čorba i dodao: „Najbolji utisak na nas je ostavio nastup pre dve godine, kada je padala kiša, a 50 hiljada ljudi je skakalo i pevalo. Posebna draž ovog festivala je upravo u toj atmosferi, koju pored bendova, stvara i divna publika i veoma profesionalna organizacija. Zato i traje tako dugo.
 
 
Kao uvod u ovogodišnju manifestaciju, tokom celog leta biće organizovan niz događaja, gde će posetioci moći da se bolje upoznaju sa sadržajima ovogodišnjeg festivala, a na samom festivalu će biti organizovana i Prva međunarodna razmena pivskih suvenira, gde će posetioci moći da vide najzanimljivije kolekcije iz čitavog sveta. U saradnji sa Udruženjem srpskih kolekcionara na Ušću će se okupiti kolekcionari iz preko 20 zemalja.
 
Ostavi
komentar