Novosti

12.09.2014.

MTV Wild Card: pročitajte kakva su očekivanja nominovanih Skroz
foto: PR Photo
MTV Wild Card: pročitajte kakva su očekivanja nominovanih

Požurite sa glasanjem za svog favorita!

Kao što smo već pisali, MTV EMA je sve bliža i bliža, a u kategoriji za MTV Best Adria Act ove godine je nominovano čak 5 bendova, tačnije 4, dok o petom odlučujete vi!

Do sada su u kategoriji za Best Adria Act nominanovani Van Gogh, Vatra, Punčke i Gramatik, a peti bend, kako bi bio nominovan, mora osvojiti MTV Wild Card, o čemu odlučuju fanovi, koji nominacije vrše isključivo putem Twitter-a, korišćenjem heštegova #MTVEMA i #NominateImeIzvođača (#NominateSars, #NominateKandzija, #NominateWhosee, #NominateElemental i #NominateSkroz).

U trci za Wild Card se takmiči 5 sastava: Elemental, Kandžija, S.A.R.S., Skroz i Who See, a ako želite da vaš omiljeni bend uđe u trku, požurite sa heštagovanjem i nominujte svog favorita (ne zaboravite, u tvitu mora stajati oba heštega), jer se nominovanje završava u nedelju, 14. septembra u 23:59h!

Mi smo razgovarali sa nekim od bendova koji su u trci za Wild Card, pa pogledajte šta su oni rekli:

Kako biste u jednoj rečenici pozvali ljude da glasaju za vas?

Kandžija: Glasajte za mene u jednoj rečenici!

Skroz: Glasajte za nas, vi svakako nećete nigdje, a mi možda u Glazgov odemo!

S.A.R.S.: Drugarice i drugari tviteraši, koji pratite i volite ovo što radimo, izdvojite par minuta vašeg vremena i bacite tvit sa hashtag-om #MTVEMA #NominateSars, kako bismo osvojili WildCard nominaciju. Hvala svima!

Ako osvojite Wild Card, kako ćete proslaviti?

Kandžija: Kupit ću si zelenu kartu i bit ću wild! Pa kako drukčije?

Skroz: Napadom na eter, da ljudi glasaju kako bismo osvojili i nagradu!

S.A.R.S.: Wild Card nam ne predstavlja izazov, jer smo bili već nominovani za nagradu, ali ako uspemo da uđemo u konkurenciju i osvojimo Best Adria Act, sigurno ćemo proslaviti tu nagradu uz neki kvalitetan škotski viski!

Zašto baš vi zaslužujete da da budete ovogodišnji MTV Best Adria Act?

Kandžija: Zato, jer je tako zapisano u zvijezdama! Samo pogledajte u nebo i sve vam je jasno!

Skroz: Ne mislimo da nagradu zaslužujemo više od ostalih nominovanih, zadovoljstvo nam je što smo dobili priliku da joj se ponadamo!

S.A.R.S.: Mi smo ove godine bili prilično aktivni... Imamo rekordan broj koncerata, i pored toga smo izdali četvrti studijski album koji je prošao sjajno kod publike! Da li će to biti dovoljno da uđemo u konkurenciju i osvojimo nagradu, videćemo...

Ostavi
komentar