Novosti

08.02.2016.

MTV Premijera: Sassja "Jemen" Sassja
foto: MTV PR Photo
MTV Premijera: Sassja "Jemen"

„Tema Jemena je tema koja me najviše boli i o kojoj ću sigurno još pisati..."

Nakon osam meseci pauze i tri singla s albuma „Taktički praktično“, Sassja predstavlja spot za četvrti singl „Jemen“. Kako i sama kaže, „Jemen“ je emotivna pesma, njoj jedna od najdražih s albuma, koja je čekala pravi video spot koji bi dodatno dočarao temu.

„Tema Jemena je tema koja me najviše boli i o kojoj ću sigurno još pisati. Utrošili smo mnogo vremena da uskladimo muziku s energijom i pričom koju tekst nosi pa mi je zbog toga možda ova pjesma tako prirasla srcu. Puno je mržnje na sve strane, svatko se koprca kako najbolje zna, često ne gledajući oko sebe. Treba vidjeti i tuđu borbu, priznati je, shvatiti da nisi ti jedini koji treba pomoć. Kantriman mi je slao instrumentale koji su se zvali po gradovima, državama, pokrajinama iz cijelog svijeta. Takve instrumentale i danas šalje. Jedan od njih se zvao Jemen pa smo tako ostavili i naziv pjesme. Nije bitno koji je dio svijeta, tekst opisuje skoro svaki ćošak planete.“ – izjavila je Sassja.

Snaga koju nosi ovaj singl u kombinaciji sa spotom nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Premijera je u ponedeljak (8. februara) u 20h na MTV kanalu.

„…Dobri i loši, znaš da ne gledam zastave, ako nisi čiste naravi, nema dalje rasprave...naš i njihov, ničiji, takve priče ljude rastave pa prave naprave za borbe i ratove…“

Ostavi
komentar

Povezano