Novosti

01.02.2016.

MTV Premijera: Frenkie izbacuje spot za "Film" Frenkie
foto: Sulejman Omerbašić
MTV Premijera: Frenkie izbacuje spot za "Film"

Samo dve nedelje nakon što je predstavio spot za svoju najpoznatiju baladu „Izgubljeni snovi“, koja očekivano beleži veliku popularnost i na YouTube-u ima 140 000 pregleda, Frenkie predstavlja još jedan singl sa svog novog albuma „Reexperience“.

Reč je o pesmi „Film“ za koji je snimljen i spot u režiji Vedrana Haračića i Maria Ilića (Salt and flow) koji s Frenkijem već imaju brojne saradnje. Spot je sniman u Tuzli, a premijerno možete da ga pogledate u ponedeljak na MTV kanalu u 20:00.

„Film je uvodna pesma na albumu „Reexperience“ i slikovito opisuje poslednje dve godine moje karijere. Znam da me mnogi kritikuju jer se često hvalim i u pesmama pričam o sebi, ali zadnjih par meseci mi se desilo toliko toga zanimljivog da sam to morao da ispričam. Zašto pisati fikciju kada je moj život prošle godine podsećao na film?“ - pojasnio je Frenkie u kratkoj izjavi.

Osim što vrlo aktivno snima spotove za pesme sa svog nedavno objavljenog albuma, Frenkie je i koncertno vrlo zaposlen. Proverite na njegovoj Facebook stranici gde možete uživo da ga vidite, a do tada uživajte u novom spotu za „Film“.

Ostavi
komentar