Novosti

17.09.2013.

MTV EMA: Objavljene nominacije za Best Adria Act MTV EMA, nominovani za Best Adria Act
foto: MTV PR Photo
MTV EMA: Objavljene nominacije za Best Adria Act

MTV je na danas održanoj konferenciji za novinare objavio imena pet izvođača iz regiona koji će se takmičiti za nagradu Best Adria Act na ovogodišnjoj dodeli evropskih MTV nagrada (MTV EMA – MTV Europe Music Awards), koja se ove godine održava 11. novembra u Amsterdamu.

Izvođači nominovani u kategoriji Best Adria Act su:

Frenkie

Filip Dizdar

Katja Šulc

S.A.R.S.    

Svi na pod!

Glasanje za Best Adria Act počinje danas, (utorak, 17. Septembar) i trajaće sve do 24. oktobra u ponoć, kada ćemo dobiti pobednika. (klik OVDE da glasate).

O nominacijama su izjavili:

Frenkie:

"Prošlo je skoro godinu dana od kako je izašao moj zadnji album Troyanac tako da mi ova nominacija dolazi kao šlag na kraju. Jako sam sretan kako je album prošao, odlične kritike, odličan fedbek publike pa i ova nominacija govore da je ovo moj najbolji album do sada. Imali smo sedam video spotova od kojih su skoro svi bili prvom mjestu Domaćice, hrpu svirki, festivala i gostovanja, a najzaslužniji za sve to su naši slušaoci i prijatelji koji nas prate i podržavaju svo ovo vrijeme. Zato im želim reći jedno veliko hvala i još jednom pozvati da nam daju glas i podrže na ovom glasanju FmJam država!“ 

Filip Dizdar:

"Nominacija za MTV Adria Act me je razveselila jer jako verujem u muziku koju pravim i drago mi što imam podršku MTV-a da se i dalje bavim onim što volim. Ovim putem pozivam sve ljude koji prate moj rad, a i ostale koji će možda tek početi, da mi daju svoj glas. Hvala vam puno i veliki pozdrav iz Zagreba."

Katja Šulc:

"Nominacija je veliko iznenađenje koje se dogodilo upravo pred moje putovanje preko okeana. Nominaciju delim sa Pierom, koji je koporducirao sve singlove koji su se vrteli na MTV kanalu, i sa Mihom Knifocom, koji je zaslužan za dva videospota. Glasove ćemo skupljati iz daleka, putem weba, zato glasajte i hvala na svima na podršci naše muzike!

I hvala MTV-ju, posebno ekipi u Beogradu koja je ekspresno došla da snimi MTV Express. 

S.A.R.S.:

"Drago nam je da smo po drugi put nominovani za MTV nagradu. Nadamo se da ćemo da pobedimo. Ova nominacija je samo potvrda onoga što vidimo na našim koncertima širom regije, a to je da priča S.A.R.S. raste iz dana u dan. Pozvao bih sve fanove S.A.R.S.-a da glasaju za nas i da nam omoguće da odemo u Amsterdam!"

Svi na pod!:

"MTV nominacija za najbolji regionalni bend nam mnogo znači. U trenutku kada je naš drugi album "Mladost" u poslednjoj, završnoj fazi, ova nominacija je došla kao sšag na tortu, jagodicabobica. Region je nešto čemu stremimo. Regionalna publika je ta kojoj se obraćamo. Odatle krećemo dalje, u nepoznate predele. Posle ovoga ništa više neće biti isto.

Uskoro opširnije o svim nominovanim umetnicima!

Glasajte!

Ostavi
komentar