Novosti

17.10.2014.

MTV EMA: Nastupaju i Calvin Harris, Kiesza, Charlie XCX i Royal Blood Royal Blood
foto: PR photo
MTV EMA: Nastupaju i Calvin Harris, Kiesza, Charlie XCX i Royal Blood

Brojimo sitno do velikog spektakla

Verovatno već znate da se ovogodišnja dodela MTV EMA nagrada održava 9. novembra u Glazgovu, a sada su potvrđeni nastupi još nekoliko izvođača – gledaćemo takođe i Calvina Harrisa, Charlie XCX, Kiesze, kao i rock duo Royal Blood!

Što se tiče Calvina Harrisa, ovo je njegovo vatreno krštenje kada su u pitanju nastupi na MTV dodelama, a DJ i producent je ove godine nominan u dve kategorije, za „Najboljeg izvođača elektronske muzike“ i za „Najboljeg izvođača iz Velike Britanije i Irske“. Kiesza i Charlie XCX se bore u kategorijama za „Najboljeg novog izvođača“ i za „Najboljeg Push izvođača“, a Kiesza je takođe nominovana u kategoriji za „Najboljeg kanadskog izvođača“, odakle potiče vlasnica megahita „Hideaway“! Tokom ovog meseca imali ste prilike da na MTV kanalu često vidite sjajni dvojac Royal Blood, jer su oni Push Artist za oktobar mesec, a jedva čekamo da vidimo šta će nam prirediti na predstojećoj dodeli!

Pored pomenutih, na MTV EMA nastupaju još i Ariana Grande i Ed Sheeran, a kao što smo već pisali, program će voditi kontroverzna Nicki Minaj!

Najviše nominacija ove godine ima Katy Perry (7), potom Ariana Grande (6), a sa većim brojem nominacija takmiče se još i Pharrell, 5 Seconds Of Summer, One Direction, Nicki Minaj, Sam Smith i drugi.

Glasanje za sve kategorije se odvija na mtvema.com i traje do subote, 8. novembra, u 23:59. Glasanje za Best Adria Act kategoriju je takođe u toku i odvija se na mtvema.com. Nominovani izvođači su Van Gogh, Gramatik, Vatra, Punčke i Who See, i samo od glasova publike zavisi ko će od njih poneti titulu najboljeg regionalnog izvođača!

Ostavi
komentar

Povezano