Novosti

10.11.2013.

MTV EMA 2013: Sjajan show! Miley Cyrus
foto: www.tv.mtvema.com
MTV EMA 2013: Sjajan show!

Dominacija Miley Cyrus i Eminema

Pobednici po kategorijama su:

BEST SONG - „Locked Out Of Heaven“, Bruno Mars

BEST Hip HOP - Eminem

BEST ALTERNATIVE - Thirty Seconds To Mars

BEST FEMALE – Katy Perry

BEST MALE – Justin Bieber

WORLDWIDE ACT – Chris Lee

BEST LIVE - Beyonce

BEST POP - One Direction

BEST VIDEO - Miley Cyrus "Wrecking Ball"

BEST ROCK – Green Day

BEST ELECTRONIC – Avicii

BEST LOOK – Harry Styles

BEST WORLD STAGE – Linkin Park

BIGGEST FANS – Tokio Hotel

Iako smo bili ubeđeni da će skandal majstorica Miley Cyrus veče započeti svojom hit baladom „Wrecking Ball“ ona je ipak odlučila da ceremoniju dodele MTV EMA 2013 otvori „siguricom“. Ovoga puta „We Can’t Stop“ je izvela u srebrnoj haljini koja više pokriva nego što otkriva i, na naše razočaranje, ostavila nas je bez imalo „mesa“ za tračarenje i lamentiranje u narednim nedeljama.  

U nastavku ceremonije Robin Thicke, čija je karijera eksplodirala sa singlom „Blurred Lines“ nastupio je sa Iggy Azalea-om. Ni blizu atraktivna kombinacija kao ona, sada već legendarna, sa Miley, ali dobro...

Katy Perry je baladu „Unconditionally“ izvela viseći sa plafona pa ćemo joj oprostiti drhtavi glas i prilično neubedljivo izvođenje. Njena pobeda u kategoriji za Best Female došla je kao iznenađenje ako u vidu imate da je bila u konkurenciji sa Lady Gagom, Miley Cyrus, Taylor Swift i Selenom Gomez! Neverovatna popularnost hita „Roar“ je učinila svoje ali i dalje ostaje nejasno kako joj je pošlo za rukom da nadmaši Miley i Gagu koja je trenutno u žiži svetske javnosti zahvaljujući najnovijem albumu „ArtPOP“ koji je izašao pre svega 3 dana a koji je uveliko proglašen za najznačajnije izdanje u poslednjih 10 godina.

Pobednika u kategoriji best hip - hop proglasila je prelepa Rita Ora a nagradu u nenormalno jakoj konkurenciji odneo je Eminem! Zasluženo i u pravo vreme, svega 6 dana nakon izlaska njegovog sjajnog novog albuma, „The Marshall Mathers LP2“.

Utisak večeri su momci iz sastava 30 Seconds To Mars na čelu sa prelepim Jared Letom koji izgleda identično kao pre skoro 20 godina kada je doživeo svetsku slavu ulogom u kultnoj teen seriji „Moj takozvani život“.

Miley Cyrus je bukvalno oduvala sve prisutne vrhunskim izvođenjem pesme „Wrecking Ball“ i tom prilikom je dokazala da apsolutno zaslužuje svu pažnju, popularnost i nezvaničnu titulu trenutno najpopularnije osobe na planeti. 

Best POP je, naravno, One Direction koji bukvalno kidaju i ozbiljno prete da postanu najveća teen atrakcija u istoriji moderne muzike! Njihov najnoviji album „Midnight Memories“ samo što nije izašao a hitovi „Best Song Ever“ i „Story Of My Life“ samo ređaju milione na YouTube-u. Zasluženo – nema šta!

I naravno, Miley se potrudila da ne bismo baš totalno bez tema za priču nakon večerašnjeg show-a pa je tokom kratkog govora povodom osvojene nagrade za Best Video za „Wrecking Ball“ iz svoje torbice izvadila džoint ili nešto što tako izgleda, zapalila i povukla jedan dim. Hm... Miley, možeš ti to i bolje – realno...

Za kraj Icona POP su svojim nastupom zatvorile ovogodišnji show koji će po mnogo čemu ostati upamćen a snimke ćemo tek gledati, komentarisati, analizirati...

I samo da dodamo - Global Icon Award - Eminem je apsolutni utisak večeri – svaka čast!

Ostavi
komentar

Povezano