Novosti

03.11.2016.

Morate videti ovu verziju Perfect Illusion Lady Gaga
foto: Youtube screenshot
Morate videti ovu verziju Perfect Illusion

Lady Gaga do Tokija

Ona je jedna od najrelevantnijih pojava u pop kulturi godinama unazad. Iako često menjaju kriterijume po kojima joj mere uspeh, pa time pokušavaju da joj ga ospore, ona uspeva da ostane neko o kome se priča, ali i da pravi zabavne pesme, kao i impresivne pesmetine koje će se prenositi generacijama. Posebno ćemo izdvojiti njenu sposobnost da na sebi svojstven način izvede, kako svoje, tako i tuđe pesme, što uključije izvedbu filmskih klasika, ali i himne. 

U naslovu smo rekli da morate pogledati novi nastup Lady Gage. Ne pribegavamo jeftinim tabloidnim trikovima, već zaista mislimo da je neophodno da vidite i ovu verziju pesme Perfect Illusion kojom je krenula promocija aktuelnog albuma Joanne  o kojem svi imaju mišljenje. Da biste učestvovali u razgovoru o Joanne, morate znati važne stvari o njoj. 

Album je pisan za izvođenje i impresioniranje tokom živih nastupa jer se nedavno otkrilo da je to Gagina najveća snaga. Očekujte mnogo ovakvih snimaka ubuduće. Na nekima će biti svedenija (SNL), a na drugim će preterati. To je slučaj sa ovim nastupom u gradu gde ti ništa ne preostaje osim da preteraš.

Lady Gaga do Tokija! 

(Stavili smo dva linka koji su okačili fanovi dok ne stave na neki zvanični kanal. Ukoliko nestanu i oni, guglajte Lady Gaga Perfect Illusion Sukkiri Tokyo)

 

Ostavi
komentar

Povezano