Novosti

05.02.2016.

MjuzNews jedan od najboljih sajtova u Srbiji PC Press Top50
foto: PC Press
MjuzNews jedan od najboljih sajtova u Srbiji

Po izboru PC Press

Na jučerašnjem svečanom skupu u Skupštini grada Beograda časopis posvećen svemu što ima veze sa kompjuterima, PC Press, dodelio je priznanja za najbolje domaće sajtove u 2015. godini. What's the news? I MjuzNews je među njima!

MjuzNews je odabran kao jedan od 5 najboljih sajtova u kategoriji Slobodno vreme. Ovo je 19. po redu izbor časopisa PC Press na kom su pored sajtova nagrade dobili i najbolji nastupi na društvenim mrežama, kao i najbolje mobilne aplikacije.

PC Press je tradicionalno dodelio 50 priznanja, a evo ko su pobednici po kategorijama:

VESTI - rs.n1info.com

SERVISI - helloworld.rs

E-MARKET - nonstopshop.rs

BAZA ZNANJA - edukacija.rs

MODERNA PORODICA - bebac.com

SLOBODNO VREME - krstarica.com

BLOG - amitzdulniker.com

Specijalnu nagradu RNIDS-a za izuzetan doprinos razvoju domaćih online servisa poneo je sajt euprava.gov.rs.

YouTube kanal Yasserstain odneo je možda i najzanimljiviju nagradu - za najbolji nastup na društvenim mrežama, dok je nagradu publike za celokupni online nastup osvojila kompanija P...S...Fashion.

Svi pobednici su odneli jednu od najslađih statua koje smo videli u poslednje vreme, PC Press Top50 statuu proizvedenu na 3D štampaču.

Redakcija MjuzNews-a je ponosna na svoje priznanje (koje možete da pogledate dole u našoj galeriji) i zahvaljuje se PC Press-u što prepoznaje trud uložen u upozoravanje građana na novi Rijanin album, kao i što je baš nas odabrao kao njihov omiljeni izvor vesti u vezi sa muzikom.

Hvala PC Press!!!

Ostavi
komentar